Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

18-daro.png01-ctspromo.png20-entree-vert.png03-jan-vd-hoorn.png16-jurrema-en-hoogenbos.png10-van-der-geest.png11-abc-stalling.png04-koopmans.png17-vobi.png07-vanlaar.png14-comes.png19-lominck.png15-spandon.png09-breure.png21-bakker-van-nieuwburg.png12-zaes.png02-deni.png05-profile.png08-liewegje.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Laatste Nieuws - Jeugdschaatsen

Jeugdschaatsen gestart

Vandaag is het jeugdschaatsen, schaatsen voor de jeugd van 6 (5) jaar tot 16 jaar, van start gegaan. Ook in november 2017 en februari 2018 gaan we weer clinincs geven in 4 lessen. Vanaf 15 oktober kan men zich daarvoor opgeven via de volgend link: Aanmelden clinics. Hopelijk tot dan.

Start nieuw seizoen schaatslessen voor de jeugd.

jeugdschaatsenZaterdag 7 oktober gaat het nieuwe seizoen "Jeugdschaatsen" , schaatslessen voor de jeugd van 6 tot en met 12 (16) jaar, weer van start.

Aanmelden kunt u doen via het aan-/afmeld formulier.

 

 

 

Verenigingsdag 2017

Op zaterdag 25 maart heeft de vereniging een verenigingsdag georganiseerd. Dit was de eerste keer dat de afdeling inline skate hierbij uitgenodigd was. Op de dag zelf is er met een ingelaste algemen ledenvergadering (in twee vout) een besluit genomen over de definitieve verenigingsnaam. De nieuwe naam wordt; "Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.". Verder zijn de clubkampioenen gehuldigd, is de Rein Zurburg trofee uitgereikt, is de runner-up trofee uitgereikt. Voor de jeugd was er een lokale "dorpentocht"uitgezet op het wielerparcours van de Bataaf, kon men raden wat de functie was van een vreemd apparaat (ijsveegtoestel). Met het raadspel was een taart te winnen. Ook werd Douwe ter Schure als erelid benoemd. Voor foto's klik op deze link.