Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

18-daro.png19-lominck.png14-comes.png04-koopmans.png08-liewegje.png01-ctspromo.png12-zaes.png03-jan-vd-hoorn.png17-vobi.png16-jurrema-en-hoogenbos.png11-abc-stalling.png05-profile.png10-van-der-geest.png21-bakker-van-nieuwburg.png15-spandon.png02-deni.png07-vanlaar.png09-breure.png20-entree-vert.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Nieuwsarchief 2017-2018

Shorttrack Haarlem onderdeel van Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Shorttrack Haarlem en Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o. zijn overeen gekomen dat het shorttrack een onderdeel van onze vereniging gaat worden. Shorttracktraining wordt op donderdag en zondagavond op het middenterrein van de ijsbaan Haarlem gegeven. Shorttrack Haarlem krijgt binnenkort een eigen ruimte op onze website. Tot dan kijk voor meer info op www.shorttrackhaarlem.nl

 

Aanvulling wedstrijd jury

Jaap Louter heeft te kennen gegeven te stoppen met zijn bezigheden voor de wedstrijdjury. Wie o wie wil zijn jurytaken overnemen? Graag contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanvulling op bestuur

De vereniging heeft te maken met het beëindigen van de werkzaamheden van een aantal vrijwilligers.

Het betreft de ledenadministratie en het penningmeesterschap.

Dit is dus buiten de PR medewerker die we nog steeds zoeken. (zie eerder artikel op de site)

Wie o wie wil, of weet iemand die, de ledenadministratie en/of het penningmeesterschap over wil nemen.

DE NOOD IS HOOG.

Reaktie graag naar de voorzitter van de vereniging via volgen mailadres. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PR

prDe vereniging is dringend opzoek naar iemand die het PR voor de vereniging wil verzorgen. De werkzaamheden zullen bestaan uit o.a.: contacten naar de media (kranten); het bijhouden van de facebookpagina; het maken van flyers voor de diverse afdelingen; het verzorgen van een nieuwsbrief (maandelijks). De PR medewerker zal nou samenwerken met de secretaris. Er wordt gedacht aan iemand die bijvoorbeeld met de opleiding hiervoor bezig is of iemand die al werkzaam is in de PR. Geïnterresseerden kunnen contact opnemen met de voorzitter van de vereniging.

Sportspektakel in Zwanenburg

Aankomend weekend (vrijdag 30 juni t/m zondag 2 juli) vindt op het terrein van 'de Bataaf' de eerste editie van het Sportspektakel plaats. 

Op vrijdagavond is er een sportmarkt op het evenemententerrein van 16.00 - 21.00 uur. Ook staan er verschillende foodtrucs met lekkere (warme) hapjes. Voor de jongsten is er een kinderkermis.

's avonds staat tevens de 4e wedstrijd van de Jan van der Hoorn Jeugd Inline-skate Competitie op het programma. De wedstrijd begint om 19.00 uur. De prijsuitreiking is na afloop van de wedstrijd om 21.00 uur. Er worden 2 wedstrijdonderdelen gereden door diverse categorieën, namelijk een inline-wedstrijd over 1 ronde in groepjes van 4-6 rijders. Ook wordt er een marathon gereden, de hoeveelheid rondes is afhankelijk van de leeftijd van de rijders. 

Bovendien kun je je vrienden of vriendinnetjes meenemen om te leren inline-skaten: er worden inline-skate clinics gegeven en voor iedereen zijn er inline-skates en beschermingsmateriaal gratis te leen.

Op zaterdag staat het Sportspektakel in het teken van het wielrennen en op zondag worden er verschillende activiteiten rondom handbal georganiseerd. Op zondag is er ook een rommelmarkt.