Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

100 jaar Sportief en gezellig !

03-jan-vd-hoorn.png02-deni.png01-ctspromo.png10-van-der-geest.png16-jurrema-en-hoogenbos.png20-entree-vert.png08-liewegje.png15-spandon.png14-comes.png11-abc-stalling.png12-zaes.png07-vanlaar.png21-bakker-van-nieuwburg.png19-lominck.png09-breure.png05-profile.png18-daro.png17-vobi.png04-koopmans.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Informatie - Algemeen

vlag-yzw

Schaats- en skate vereniging Zwanenburg e.o., opgericht in 1919, is een vereniging met ruim 600 leden die de mogelijkheid hebben te schaatsen op zowel natuurijs dan wel kunstijs. Dit kan recreatief maar ook op wedstrijdniveau. Van oudsher is onze vereniging een landijsclub die beschikt over een prima landijsbaan te Zwanenburg. Leden kunnen hiervan in de vorstperiode gebruik maken.


Sinds 2016 zijn wij gefuseerd met de skeelervereniging Zwanenburg en in 2017 is ook Shorttrack Haarlem aangesloten. Over de geschiedenis van onze vereniging kunt u hier meer lezen.

 

 

 

Wij bieden in de winter de mogelijkheid te trainen voor schaatswedstrijden, hiervoor zijn op een aantal momenten trainers beschikbaar. In de winterperiode rijden wij op de Kunstijsbaan Kennemerland te Haarlem. Ook de recreanten en shorttrackers kunnen hier terecht.

 

 

Tijdens de zomermaanden wordt er getraind op de Bataaf in Zwanenburg. Twee avonden per week wordt er in groepsverband geskeelerd, voor jeugd en volwassenen. Tijdens het winterseizoen wordt er iedere zaterdagochtend op de kunstijsbaan in Haarlem les gegeven. Daarnaast bieden wij elk seizoen de mogelijkheid om via de JeugdSportPas een aantal schaatslessen te volgen, zodat de kinderen zich daarna kunnen aanmelden voor het jeugdschaatsen.