Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

21-bakker-van-nieuwburg.png16-jurrema-en-hoogenbos.png03-jan-vd-hoorn.png07-vanlaar.png12-zaes.png02-deni.png09-breure.png08-liewegje.png10-van-der-geest.png18-daro.png15-spandon.png11-abc-stalling.png01-ctspromo.png04-koopmans.png17-vobi.png05-profile.png14-comes.png20-entree-vert.png19-lominck.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Laatste Nieuws - Algemeen

Nieuwsbrief Maart 2018 - uitnodiging 31 maart

NIEUWSBRIEF MAART 2018

 De natuurijsperiode

In de eerste week van deze maand heeft de landijsbaan commissie het erg druk gehad. De late vorst zorgde er voor dat wij enkele dagen hebben kunnen schaatsen op onze landijsbaan. Onder leiding van onze ijsmeesters Dirk de Graaf, Milco Elias en Ruud Breure kwam er een mooie ijsvloer waarop druk werd geschaatst. De catering werd verzorgd door Marcel Elias, Ko Karsing en Theo Smit van de Bataaf. Veel kinderen hebben in hun voorjaarsvakantie genoten en de vereniging kreeg er weer 78 nieuwe leden bij. Ook genereerde het wat extra inkomsten voor de club.

 Start skeelerseizoen

Maandag 26 maart en woensdag 28 maart wordt er weer voor het eerst geskeelerd. Het is dan weer zomertijd. Op zaterdagmiddag 31 maart is er ook skeeleren (zie hieronder). Op maandag 2 april zijn wij weer dicht vanwege tweede paasdag. Van het verdere skeelerseizoen wordt je op later de hoogte gebracht. Er zullen weer wedstrijden plaats vinden voor zowel de jeugd als de volwassenen.

Lees meer...

Rondje Haarlemmermeer

Zaterdag 6 januari 2018 is er op de ijsbaan Haarlem door diverse ijsclubs een gezellige avond georganiseerd. Dit was een zeer geslaagd evenement waar ook de Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg aan meegewerkt heeft. De Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg heeft het onderdeel "race tegen de haas" voor zijn rekening genomen.

Lees meer...

Nieuwsbrief Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.


Nieuwjaarsreceptie
Op zondagmiddag 7 januari 2018 van 15:00uur tot 18:00 uur is er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie samen met de wielervereniging de  Bataaf en handbalvereniging Vos. Het bestuur nodgt alle leden en vrijwilligers uit voor een glas en een hapje om samen het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard geld dit ook voor de skeeler- en shorttrackleden.

Lees meer...

Shorttrack Haarlem onderdeel van Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Shorttrack Haarlem en Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o. zijn overeen gekomen dat het shorttrack een onderdeel van onze vereniging gaat worden. Shorttracktraining wordt op donderdag en zondagavond op het middenterrein van de ijsbaan Haarlem gegeven. Shorttrack Haarlem krijgt binnenkort een eigen ruimte op onze website. Tot dan kijk voor meer info op www.shorttrackhaarlem.nl

Aanvulling op bestuur

De vereniging heeft te maken met het beƫindigen van de werkzaamheden van een aantal vrijwilligers.

Het betreft de ledenadministratie en het penningmeesterschap.

Dit is dus buiten de PR medewerker die we nog steeds zoeken. (zie eerder artikel op de site)

Wie o wie wil, of weet iemand die, de ledenadministratie en/of het penningmeesterschap over wil nemen.

DE NOOD IS HOOG.

Reaktie graag naar de voorzitter van de vereniging via volgen mailadres. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.