Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

16-jurrema-en-hoogenbos.png11-abc-stalling.png10-van-der-geest.png08-liewegje.png21-bakker-van-nieuwburg.png18-daro.png01-ctspromo.png05-profile.png03-jan-vd-hoorn.png07-vanlaar.png04-koopmans.png14-comes.png17-vobi.png09-breure.png19-lominck.png15-spandon.png12-zaes.png20-entree-vert.png02-deni.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Nieuwsbrief Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.


Nieuwjaarsreceptie
Op zondagmiddag 7 januari 2018 van 15:00uur tot 18:00 uur is er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie samen met de wielervereniging de  Bataaf en handbalvereniging Vos. Het bestuur nodgt alle leden en vrijwilligers uit voor een glas en een hapje om samen het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard geld dit ook voor de skeeler- en shorttrackleden.

 

Shorttrack Haarlem
Sinds enige maanden is het al langer bestaande Shorttrack Haarlem (STH) een onderdeel van onze vereniging geworden. STH was een onderdeel van de baancommissie Haarlem maar waren nooit een officiële vereniging en daarmee geen rechtspersoon. Door een onderdeel van onze vereniging te worden is dit gewaarborgd zonder dat er apart een vereniging voor moet worden opgericht. Kijk eens op hun website (www.shorttrackhaarlem.nl) en ga eens een meedoen. Dit kan per keer of een abonnement ook zijn shorttrackschaatsen beperkt beschikbaar inclusief de toegangsprijs mits een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alles vindt plaats onder deskundige begeleiding van trainers.

 

Schenking van €6500,00 door Hoogheemraadschap Rijnland.
Al heel lang heeft onze landijsbaan problemen met het verzilten van de polder door zout kwelwater. Het bevriezen van zout water gaat trager en de kwaliteit van het ijs wordt nadelig beïnvloed. Dit probleem is nu opgelost door een leiding van 1500 meter aan te leggen waardoor er rechtstreeks water uit de Ringvaart naar de ijsbaan getransporteerd kan worden. De kosten die dit met zich meebracht (€6500,00), zijn ons geschonken door Hoogheemraadschap Rijnland uit een fonds dat zij beschikbaar hebben voor recreatie en water. Met vrijwilligers is dit nu bijna gerealiseerd. Nu maar hopen op vorst.

 

100 jarig bestaan
In maart 2019 bestaat onze vereniging 100 jaar. Een voorbereidingscommissie is bezig met de eerste plannen. Wij willen graag nog enkele jonge mensen in ons team om ook hen een stem in het geheel te laten hebben. Je kunt je aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wie verzorgd onze communicatie?
Onze vereniging zoekt iemand die het leuk vindt om stukjes te schrijven voor zowel onze site, facebook en plaatselijke weekbladen. Het is belangrijk voor onze club om zowel intern als extern zowel leden als belangstellenden te informeren. Reageren? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ringvaartschaatsavond
Al enige jaren werd er een Brasem schaatsavond op de ijsbaan gehouden georganiseerd door Ter Aar en Nut en Vermaak. Er doen nu nog enkele verenigingen meer mee. Wij worden ook uitgenodigd. De avond wordt op zaterdag 6 januari gehouden. Er is van alles te doen om het ijs heen. Verder een 100 meter wedstrijd, schaats tegen de haas, 11 dorpentocht en een schaats estafette. Wij nemen de uitnodiging aan en verzoeken zoveel mogelijk leden mee te doen( ook je familie is welkom). Houdt in de gaten (website) hoe jij je op kunt geven.

Het bestuur.