Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

16-jurrema-en-hoogenbos.png11-abc-stalling.png01-ctspromo.png15-spandon.png18-daro.png02-deni.png10-van-der-geest.png05-profile.png03-jan-vd-hoorn.png17-vobi.png21-bakker-van-nieuwburg.png08-liewegje.png07-vanlaar.png19-lominck.png14-comes.png09-breure.png20-entree-vert.png04-koopmans.png12-zaes.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Rondje Haarlemmermeer

Zaterdag 6 januari 2018 is er op de ijsbaan Haarlem door diverse ijsclubs een gezellige avond georganiseerd. Dit was een zeer geslaagd evenement waar ook de Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg aan meegewerkt heeft. De Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg heeft het onderdeel "race tegen de haas" voor zijn rekening genomen.


Als haas hebben we Dirk Abel kunnen strikken om in het haaspak te stappen. Dirk heeft genoten net zoals de kinderen. Dirk, nogmaals bedankt. Buiten de race tegen de haas konden er 100m wedstijdjes gereden worden tussen ouders en kind en kinderen onderling. Je mocht zo vaak doen als je wilde. Ook was er een dorpentocht voor de jeugd. Verder een marathon voor recreanten (10 rondjes), clubestafette en de Kaag- en Brasassemmarathon. Helaas was er geen team van de Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg aanwezig, de aanwezige leden hebben met een andere vereniging meegereden. Joop de Graaf en Wim van der Kieft waren de contactpersonen van de vereniging bij deze happening.

 

Hieronder wat foto's:

 

thumbs 20180106 230124