Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

100 jaar Sportief en gezellig !

01-ctspromo.png12-zaes.png16-jurrema-en-hoogenbos.png03-jan-vd-hoorn.png09-breure.png05-profile.png20-entree-vert.png11-abc-stalling.png08-liewegje.png19-lominck.png21-bakker-van-nieuwburg.png10-van-der-geest.png02-deni.png14-comes.png15-spandon.png17-vobi.png07-vanlaar.png18-daro.png04-koopmans.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Nieuwsbrief september 2018

Zomer 2018

Het inline seizoen zit er weer bijna op. Wij kunnen terug zien op een goed seizoen waarin er weinig avonden zijn uitgevallen door de regen. Er is goed getraind en bij wedstrijden werd er vaak vooraan gereden door onze leden. Dit is vooral te danken aan de inzet van Peter (jeugd) en Michiel (volwassenen). Wij hebben ook weer veel nieuwe gezichten mogen verwelkomen op onze mooie baan.

Zoals al jaren gebruikelijk is blaast Douwe iedere clubavond de baan schoon, iets waarbij wij vaak niet stilstaan, maar de veiligheid erg vergroot.  Hiervoor onze dank. Omdat Douwe een dagje ouder wordt (deze maand 88 jaar), heeft hij aangegeven assistentie te willen bij zijn taak. Zie hieronder bij vrijwilligers gezocht. Als zich niemand aanmeld moeten wij volgend jaar een rooster maken.

Afsluitavond 24 september

Op 24 september is onze jaarlijkse afsluitavond die het einde van het skate-seizoen inluidt. Hierna gaan wij weer schaatsen. Peter zorgt om 18 uur weer voor een leuke afsluiting voor de jeugdskaters. Vanaf 18.30 uur kun je je inschrijven voor een marathon over 50 minuten en drie ronden. De start is vanwege het vroege donker worden precies om 19 uur. Neem je transponder mee. Zonder transponder kun je ook mee doen,  maar moet je jouw eigen ronden tellen.

Wij sluiten als gebruikelijk het seizoen af elkaar in de kantine met een consumptie en gebak. Tevens is er de traditionele verloting die door Douwe wordt georganiseerd.  We hopen hier iedereen te zien voor wij de ijsbaan weer op gaan.

Vrijwilligers

Zoals iedere vereniging heeft ook Schaats en Skate vereniging Zwanenburg E.O. vrijwilligers nodig. Hieronder staan de vacante functies:

  • Penningmeester à is verantwoordelijk voor de financiën en de jaarrekening.
  • Communicatie persoon à Dit is m.n. voor de externe communicatie. Weekbladen, sociale media en nieuwsbrieven.
  • Baanblazers à Mensen die op clubavonden (maandag/woensdag) voor het skaten de baan schoon blazen met de bladblazer. Dit kan ook in rooster verband samen met anderen.
  • Lid inline commissie à Iemand die de inline commissie wil versterken en mee wil denken in alles rond het inline skaten.

Je kunt je voor een vacante functie aanmelden bij Peter van der Klauw, Amber Mollee en Simon van Oostveen.

Algemene ledenvergadering 17 oktober 2018

Op woensdag 17 oktober is onze jaarlijkse algemene ledenvergadering om 20 uur in de Bataaf kantine.  Alle leden worden hiervoor uitgenodigd. Het bestuur  zal hier voorstellen voor volgend jaar de contributie met 10 euro te verhogen. Dit omdat het al vele jaren is uitgesteld. Daarnaast zijn alle leden sinds de fusie ook lid bij de KNSB. Door dit lidmaatschap zijn alle leden ook verzekerd tijdens clubavonden. Hiervoor wordt wel 3,50 euro afgedragen aan de bond, welke de afgelopen jaren niet is geïnd bij de leden.  Ook zal dit jaar voor het eerst in lange tijd het jaar met een (klein) nadelig saldo worden afgesloten. Vandaar deze voorgenomen stap.

100 jaar Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Volgend jaar bestaat onze vereniging 100 jaar. Wij willen dit over meerdere dagen vieren. Er zal vermoedelijk een evenement  op de ijsbaan komen, maar nu al is bekend dat er volgend jaar op zaterdag 13 april op de skatebaan een skate evenement georganiseerd zal worden. Vermoedelijk  ook voor niet-leden. Wil je helpen bij het organiseren van het evenement en/of helpen op de dag van het evenement geef je dan op via de mail. Ook voor vragen hierover kun je bij ondergetekende terecht. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.