Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

100 jaar Sportief en gezellig !

07-vanlaar.png04-koopmans.png10-van-der-geest.png12-zaes.png18-daro.png14-comes.png03-jan-vd-hoorn.png02-deni.png05-profile.png08-liewegje.png09-breure.png17-vobi.png11-abc-stalling.png19-lominck.png01-ctspromo.png15-spandon.png20-entree-vert.png16-jurrema-en-hoogenbos.png21-bakker-van-nieuwburg.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Laatste Nieuws - Jeugdschaatsen

Schaatslessen voor de schooljeugd

Iedereen is natuurlijk nog volop in gedachten over vakantiebestemmingen. Toch is de SSVZW al hard bezig met de organisatie van het aankomend schaatsseizoen. Het schaatsseizoen start op zaterdag 28 september 2019 en eindigd op zaterdag 14 maart 2020. De lessen worden gegeven op de ijsbaan Haarlem op zaterdagochtend van 8:20 uur tot 9:20 uur. De lessen gaan,tenzij van te voren aangegeven in het rooster, tijdens vakantie periodes door. Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor aanmelden voor deze lessen kunt gebruik maken van de volgende link.Aan-/afmelden

2x100m Jeugdschaatsen

Vandaag zijn weer de 2x100m wedstrijden gereden voor de jeugdschaatsers.      

Lees meer...

Start schaatsseizoen 2018/2019; SCHAATSLESSEN VOOR DE JEUGD

Hallo schaatsliefhebbers,

Het is bijna weer zover, Heeft iedereen een goede vakantie gehad? We zijn dus allemaal goed uitgerust. Als de natuur een beetje mee wil werken en de techniek ons niet in de steek laat gaan we in oktober weer starten met het jeugdschaatsen. De periode beslaat uit twee maal tien lessen. Hier zitten ook een aantal leuke aktiviteiten bij zoals Pieten op het ijs; jeugdelfstedentocht en diploma rijden. De lessen vangen aan op zaterdagochtend om 08:20 uur en eindigen om 09:20 uur. Er word geen rekening gehouden met vakanties, alleen tussen kerst en oud en nieuw is er een breek. Wil je leren schaatsen en lijkt het je wat om het bij ons te leren?

Meld je aan via de link: www.ssvzw.nl/aanmelden 

Heeft u vragen? mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugdschaatswedstrijden 17 maart 2018

Vandaag zijn er weer de jeugdschaatswedsrjden verreden op de ijsbaan Haarlem. Het was een gezellig drukke bezigheid met het nodige publiek. Er hebben 8 rijders van de vereniging deelgenomen.Voor de uitslagen:

Lees meer...