Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

100 jaar Sportief en gezellig !

16-jurrema-en-hoogenbos.png11-abc-stalling.png07-vanlaar.png09-breure.png21-bakker-van-nieuwburg.png02-deni.png15-spandon.png04-koopmans.png05-profile.png08-liewegje.png01-ctspromo.png18-daro.png03-jan-vd-hoorn.png19-lominck.png20-entree-vert.png17-vobi.png14-comes.png12-zaes.png10-van-der-geest.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Informatie - Natuurijs

LandijsbaanDe landijsbaan is gelegen aan de Kinheim 7 te Zwanenburg naast de wielerbaan van De Bataaf en is gemakkelijk bereikbaar voor schaatsliefhebbers uit Zwanenburg en omstreken. Voor toegang tot de ijsbaan is het lidmaatschap van de ijsclub nodig. Het lidmaatschap is geldig voor het hele gezin. Uiteraard moet er voldoende vorst en ijs zijn. Informatie betreffende de openstelling van de landijsbaan wordt via deze site bekend gemaakt zodra er voldoende vorst op komst is.

 

Ben je geen lid en wil je ook geen lid worden dan kan je natuurlijk ook komen schaatsen. Aan de kassa zijn dagkaarten te verkrijgen. Maar let wel, 3 dagkaarten zijn net zo duur als een lidmaatschap.

Bij de kassa liggen natuurlijk ook formulieren om ter plekke lid te worden.

Houtrak toertocht

Wanneer de omstandigheden het toelaten wordt er een tocht op natuurijs georganiseerd. Deze tocht, beter bekend als de Houtrak toertocht, wordt verreden in de Houtrakpolder in het recreatiegebied Spaarnwoude nabij Halfweg en Zwanenburg. Het is een kleine gezinstoertocht met afstanden van 10, 20 en 30 kilometer. De startplaats is gelegen tussen twee parkeerplaatsen aan de Wethouder van Essenweg. Alle leden van de vereniging (waarbij het e-mail adres bekend is) krijgen tijdig bericht wanneer deze tocht georganiseerd gaat worden.