Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

16-jurrema-en-hoogenbos.png04-koopmans.png17-vobi.png01-ctspromo.png11-abc-stalling.png15-spandon.png08-liewegje.png14-comes.png19-lominck.png21-bakker-van-nieuwburg.png18-daro.png12-zaes.png10-van-der-geest.png20-entree-vert.png09-breure.png05-profile.png03-jan-vd-hoorn.png02-deni.png07-vanlaar.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Nieuwsarchief 2017-2018

Shorttrack Haarlem onderdeel van Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Shorttrack Haarlem en Schaats en Skate Vereniging Zwanenburg e.o. zijn overeen gekomen dat het shorttrack een onderdeel van onze vereniging gaat worden. Shorttracktraining wordt op donderdag en zondagavond op het middenterrein van de ijsbaan Haarlem gegeven. Shorttrack Haarlem krijgt binnenkort een eigen ruimte op onze website. Tot dan kijk voor meer info op www.shorttrackhaarlem.nl

Aanvulling op bestuur

De vereniging heeft te maken met het beƫindigen van de werkzaamheden van een aantal vrijwilligers.

Het betreft de ledenadministratie en het penningmeesterschap.

Dit is dus buiten de PR medewerker die we nog steeds zoeken. (zie eerder artikel op de site)

Wie o wie wil, of weet iemand die, de ledenadministratie en/of het penningmeesterschap over wil nemen.

DE NOOD IS HOOG.

Reaktie graag naar de voorzitter van de vereniging via volgen mailadres. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PR

prDe vereniging is dringend opzoek naar iemand die het PR voor de vereniging wil verzorgen. De werkzaamheden zullen bestaan uit o.a.: contacten naar de media (kranten); het bijhouden van de facebookpagina; het maken van flyers voor de diverse afdelingen; het verzorgen van een nieuwsbrief (maandelijks). De PR medewerker zal nou samenwerken met de secretaris. Er wordt gedacht aan iemand die bijvoorbeeld met de opleiding hiervoor bezig is of iemand die al werkzaam is in de PR. GeĆÆnterresseerden kunnen contact opnemen met de voorzitter van de vereniging.

zoetwater voor de landijsbaan

Leden van de comissie landijsbaan zijn onder leiding van Dirk de Graaf en Ruud Breure bezig geweest een leiding van 1300m aan te leggen. Het doel is om schoon water vanuit de Ringvaart naar onze landijsbaan te transporteren. Hoogheemraadschap Rijnland stelt ons met hun donatie hiertoe in staat. Wij hopen hierdoor deze winter eerder en beter ijs te hebben in ons dorp.

IMG 20171105 WA00001

jeugdschaatsen 2018

Op 6 januari 2018 starten we deel twee van het jeugdschaatsen van seizoen 2017 / 2018. Dus mocht je de start in 2017 gemist hebben schrijf je dan nu en via de link aanmelden en we zien je 6 januari terug op de ijsbaan Haarlem.