Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

100 jaar Sportief en gezellig !

01-ctspromo.png19-lominck.png20-entree-vert.png03-jan-vd-hoorn.png21-bakker-van-nieuwburg.png16-jurrema-en-hoogenbos.png11-abc-stalling.png04-koopmans.png15-spandon.png05-profile.png10-van-der-geest.png02-deni.png12-zaes.png14-comes.png09-breure.png18-daro.png07-vanlaar.png17-vobi.png08-liewegje.png

facebookmailrss

Wedstrijdinformatie

wedstrijdkalender
Inschrijven
Startlijsten en Uitslagen
osta

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Aan en afmelden - Wedstrijdschaatsen

Trainingsuren maandag en woensdag

De trainingsuren op maandag en woensdag (HW1/HT1 en HW4/HT4) zijn druk, er rijden veel volwassenen en zeer snelle schaatsers. Te grote snelheidsverschillen op deze uren kan leiden tot gevaarlijke situaties. Daarbij is het ook voor onze trainers lastig om bij te grote niveauverschillen binnen een groep, de groep effectief te trainen. Voor de aanvraag van abonnementen voor de trainingsuren op maandag en woensdag (HW1/HT1 en HW4/HT4) geldt daarom de regel dat alleen jeugdleden die afgelopen jaar op zaterdagochtend (HW7/HT7) in de groep bij Willem zaten (of in de jaren daarvoor indien je nu niet meer op zaterdag traint) voor deze uren abonnementen kunnen aanvragen.

"Haarlemmermeer doet Mee" regeling

Sinds januari 2011 heeft de gemeente Haarlemmermeer de zogenaamde "Haarlemmermeer doet Mee" regeling. Dit is de opvolger van de HaarlemmermeerPas. Alle huishoudens met een inkomen dat niet meer bedraagt dan 110% van het wettelijk minimum inkomen komen hiervoor in aanmerking. Als uw kind wil sporten in verenigingsverband, betaalt Jeugdsportfonds de contributie en de sportspullen tot een maximum van € 175,00 per jaar per kind aan de vereniging en/of sportwinkel. Als je meer informatie wilt hebben of als je voor deze korting in aanmerking wilt komen, dan kunt je contact opnemen met de Leden en club administratie. Dit geldt natuurlijk ook voor de (ouders van de) jeugdleden. Uiteraard wordt je verzoek vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over de regeling kun je vinden op de site van MeerWaarde.

Aanmelden abonnement

Heb je interesse in webstrijdschaatsen schrijf je dan hier in voor een trainingsabonnement.

Verlengen abonnement

Als je voor 1 juli niet hebt aangegeven dat je ten opzichte van vorig seizoen iets wil wijzigen of dat je helemaal niet meer wilt schaatsen, wordt automatisch hetzelfde abonnement voor je besteld als dat van vorig seizoen.

Direct na 1 september zal de penningmeester de rekening versturen met daarop het bedrag, verschuldigd voor de/het door jou bestelde abonnement(en). Dit bedrag dient voor 1 oktober te zijn bijgeschreven op de rekening van IJsclub Zwanenburg. Mocht dit niet het geval zijn zal het door jou gewenste abonnement niet worden afgegeven en heb je dus geen toegang tot de baan!!

 

Er kunnen maar op twee momenten in het seizoen wedstrijd abonnementen worden aangevraagd. Dit is aan het begin en halverwege het seizoen (net voor de jaarwisseling) Tussentijdse aanvragen worden niet meer gehonoreerd.

Stopzetten abonnement

Afmeldingen voor wedstrijdtraining dienen vóór 1 juli te zijn ontvangen via het afmeldingsformulier