Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

100 jaar Sportief en gezellig !

20-entree-vert.png05-profile.png01-ctspromo.png10-van-der-geest.png17-vobi.png09-breure.png03-jan-vd-hoorn.png08-liewegje.png02-deni.png16-jurrema-en-hoogenbos.png11-abc-stalling.png14-comes.png18-daro.png04-koopmans.png21-bakker-van-nieuwburg.png19-lominck.png12-zaes.png07-vanlaar.png15-spandon.png

facebookmailrss

Wedstrijdinformatie

wedstrijdkalender
Inschrijven
Startlijsten en Uitslagen
osta

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Laatste Nieuws - Wedstrijdschaatsen

KPN Marathon Cup 5 - 17 november

8e Jan van der Hoorn Schaatssport marathon

Op zaterdag 17 november komt het marathonpeloton weer naar Haarlem voor de 8e editie van de Jan van der Hoorn Schaatssport marathon.

Intussen is de Jan van der Hoorn Schaatssportmarathon uitgegroeid tot een traditie die garant staat voor een oergezellige schaatsavond die al jaren druk bezocht word. Daarom zijn wij blij dat het ook dit jaar in samenwerking met onze sponsoren weer gelukt is om de marathon te organiseren.
We hopen natuurlijk dat het net zo’n spektakel word als vorig jaar toen de plaatselijke favoriet en ‘kind’ van de ijsbaan Haarlem Mats Stoltenborg het hele peloton op een rondje zette en daarmee een prachtige overwinning behaalde.

We heten jullie graag van harte welkom op 17 november op de ijsbaan in Haarlem om je helden (en wellicht clubgenoten) aan te moedigen. En samen hopen we dat het weer een ouderwets gezellige en sfeervolle marathonavond in Haarlem wordt.

Kaarten met korting zijn te verkrijgen in de voorverkoop bij Jan van der Hoorn Schaatssport in Ter Aar en bij de kassa van de ijsbaan Haarlem.


Het programma voor deze dag:

17.00 Regiotop dames
17.45 Beloften
19.15 Dames
20.30 Heren

Namens de Stichting Schaats Promotie West Nederland,

Peter Baars voorzitter.

Klaas Pander Memorial - 22 december 2018

KLAAS PANDER MEMORIAL 2018

Zaterdag 22 december 2018  20.00-23.00 u

INSCHRIJVEN EN INFORMATIE OP DE WEBSITE: http://ijch.nl/klaaspander

 

WEDSTRIJD VOOR KOPPELS (2 RIJDERS)

-AFVALWEDSTRIJD

-PUNTENKOERS

-FINALES

Lees meer...

Haarlemse combinatie - 24 maart 2018

Op zaterdag 24 maart vindt de 5e editie van de Haarlemse combinatie plaats. Dit is een interdisciplinaire meerkamp voor de junioren C. 
De Haarlemse combinatie is een wedstrijd met 3 verschillende onderdelen, namelijk een 500m shorttrack, een 1000m langebaan en een mass-start over 12 ronden. 
Lijkt het je leuk om hieraan mee te doen, dan kun je je inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Op de website van de baancommissie Haarlem staat tevens meer informatie. 

Naamloos

(voor)aankondiging interdisciplinaire wedstrijd "Haarlemse Combinatie" 2018 - 24 maart 2018

De Haarlemse Combinatie is een interdisciplinaire meerkamp voor junioren-C. De wedstrijd zal voor de vijfde keer georganiseerd worden en wordt verreden op de IJsbaan Haarlem op 24 maart 2018 van 18.00 – 21.00 uur.

De Haarlemse Combinatie bestaat uit een wedstrijd in drie disciplines:
● Shorttrack – 500 meter | heats (met herkansing), halve finale, finale
● Langebaan – 1000 meter
● Mass Start – 12 ronden

Er wordt niet alleen een klassement per discipline opgemaakt, maar ook een totaal klassement over de drie disciplines. Per discipline is er een prijsuitreiking met medailles voor de beste drie schaatsers. Bij de prijsuitreiking over het totaalklassement ontvangen de beste drie een beker. Iedere deelnemer ontvangt een herinneringsmedaille.

De Haarlemse Combinatie is een landelijke wedstrijd. Wij willen dan ook met dit bericht alle junioren C oproepen om te gaan trainen voor deze leuke unieke wedstrijd. Iedere junior C in bezit van een KNSB-wedstrijdlicentie kan zich voor deze wedstrijd inschrijven. Voorwaarde voor deelname is dat met shorttrack én langebaan ervaring is opgedaan. Voor shorttrack is dit mede ter beoordeling aan de trainer van de deelnemer!

Meer informatie over de wedstrijd kun je per email inwinnen bij Paul van Brugge: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klaas Pander Memorial - 9 december 2017

Zaterdag 9 december wordt voor de 3e keer de Klaas Pander Memorial gehouden. Dit is een wedstrijd die je in koppels rijdt (2 personen). Deelname staat open voor koppels van 2 schaatsers van Junioren B t/m Masters dames en heren van alle ijsclubs
- Rijder 1 van het koppel rijdt de afvalrace (plm 20 à 25 ronden)
- RIjder 2 rijdt de puntenkoers (plm 20 à 25 ronden)
- Beiden rijden (elkaar afwisselend) in de finale (aantal ronden wordt bij de wedstrijd bepaald – ca. 20 à 25 ronden)

Inschrijfkosten zijn € 5 p/deelnemer (= € 10 p/koppel) voor aanvang wedstrijd te voldoen (graag gepast).
Inschrijving is geopend: http://ijch.nl/klaaspander