Schaats- en Skatevereniging Zwanenburg e.o. (SSVZW) heeft een eigen skatekar waarin zich een 40tal skates (skeelers) bevinden, plus helmen en andere beschermingsmaterialen, zoals pols en elleboogbeschermers. In 2017 heeft de vereniging deze aanhangwagen van de KNSB overgenomen. Deze aanhangwagen kan ingezet worden bij evenementen en lessen op scholen. Ook is het mogelijk om de aanhangwagen te huren.

De skatekar kan gehuurd worden door verenigingen en scholen die een les met inline skates wil organiseren. Wij gaan er vanuit dat de huurder zelf zorg draagt voor het halen en brengen van de kar van/naar een lokatie zoals die met Schaats- en Skatevereniging Zwanenburg is afgesproken.

De inhoud van de skatekar bestaat uit de volgend maten/aantal skates:
* 28 t/m 32 4stuks;
* 32 t/m 36 14stuks;
* 36 t/m 40 14stuks;
* 40; 41; 42; 43; 44; 45; 46 van elk een paar.

Tevens zijn er de volgende maten/aantal helmen in de kar aanwezig: S (50 t/m 54cm) 16 stuks; M (55 t/m 58cm 21 stuks; L (58 t/m 61cm) 13 stuks. Ook diverse maten pols/elleboog/knie bescherming zijn in de kar opgeborgen. Mocht er bij de aanvrager bekend zijn dat het aantal skates van een bepaalde maat niet voldoende is, dan kan er een verzoek bij de aanvraag gedaan worden voor extra skates van die betreffende maat.

Door op deze link te klikken komt u op de pagina met de huurvoorwaarden

Als je de skatekar wilt huren stuur dan een mailtje naar Peter van de Klauw