Schaats- en Skate Vereniging Zwanenburg e.o.

Sportief en gezellig

04-koopmans.png12-zaes.png05-profile.png21-bakker-van-nieuwburg.png18-daro.png14-comes.png17-vobi.png15-spandon.png07-vanlaar.png20-entree-vert.png16-jurrema-en-hoogenbos.png19-lominck.png08-liewegje.png01-ctspromo.png11-abc-stalling.png03-jan-vd-hoorn.png10-van-der-geest.png09-breure.png02-deni.png

facebookmailrss

Schaatslinks

KNSB
Kunstijsbaan Haarlem
Het laatste schaatsnieuws
Schaatsen.nl van en voor alle schaatsliefhebbers

Shorttrack voor jong en oud in Haarlem

Informatie - Inline skate

geen-ijs

Ook buiten het winterseizoen kun je binnen onze vereniging je conditie op peil houden. Twee vaste onderdelen van het zomerseizoen zijn de bostraining in het Haarlemmermeersebos en de skeelertrainingen op de banen in Lisserbroek en Zwanenburg. Daarnaast nemen we als club deel aan de Jan van der Hoorn jeugd inline skate competitie. Hieronder lees je meer informatie over deze activiteiten.

Inline-Skaten Lisserbroek

skeeleren-1Van april tot en met september organiseert de IJsclub Zwanenburg een skeelertraining op de skeelerbaan in Lisserbroek. De skeelertraining is op dinsdagavond van 19:00 tot ca. 20:00 uur. Bij de training moet je verplicht een helm op anders mag je niet mee trainen. Knie, elleboog en pols beschermers worden aangeraden om te dragen. Bij regen gaan we droogtrainen(loop en schaatsoefeningen). Bij onweer wordt de training afgelast! Voor deelname aan de trainingen in Lisserbroek moet een lidmaatschap worden aangegaan bij de plaatselijke vereniging.

Inline-Skaten Zwanenburg

skeeleren-3Van april tot en met september organiseert IJsclub Zwanenburg in samenwerking met skeelerclub Zwanenburg inline-skate training op het wielerparcours van de H.S.C. Bataaf. Het parcours heeft een totale lengte van 1.2km. Bij het Bataaf complex is er gelegenheid voor gebruik van kleedkamers en douches. Het clubhuis van de Bataaf geeft de mogelijkheid om nog even na te praten onder het genot van een consumptie.


Inline-skate trainingen worden georganiseerd op maandag- en woensavond van 18:00 tot en met ca. 19:15 uur. Bij de training moet je verplicht een helm op anders mag je niet mee trainen. Knie-, elleboog-, en pols beschermers worden aangeraden om te dragen. Voor deelname aan de trainingen kun je je aanmelden via het aan- en afmeldformulier van onze ledenadministratie.

Jan van der Hoorn jeugd inline skate competitie

skeeleren-2De Jan van der Hoorn jeugd inline skate competitie  is een tournooi van zes inline-skate-wedstrijden voor jeugd en jongeren op de skeelerbanen van Lisserbroek, Zwanenburg, Kudelstaart Leiderdorpen Alphen a/d Rijn. Het wedstrijdcircuit is opgezet om het skeeleren door jeugd en jongeren te stimuleren en de deelnemers te enthousiasmeren voor de schaats- en skeelersport.