Zaterdag 13 en zondag 14 februari is de landijsbaan Zwanenburg open van 10:00 tot 18:00 uur voor jeugd

We kunnen open, maar een kleine waarschuwing is op zijn plaats. Het ijs van de ijsbaan is niet heel mooi. Het sneeuwde namelijk stevig toen de schaatsbaan dichtvroor. Gelukkig afgelopen dagen hebben wij wel een klein baantje kunnen maken door er sneeuw en het zachte ijs van af te schrapen. De baan is afgezet met hekken en een lint. Blijf binnen de afzetting!

Omdat we nu minder ijs hebben dan gedacht mogen er ook minder mensen op. Als het te druk wordt zullen we met beperking van de schaatstijd gaan werken.

De in- en uitgang is aan de kant van het industrieterrein de Weere aan de Venenweg.

In verband met corona moeten ook op de ijsbaan de regels worden nageleefd, zoals 1,5 meter en geen groepjes en let op de looprichting.

Wij hopen dat het nog even hard gaat vriezen zodat we meer ijs open kunnen stellen.

Als je lid bent van de landijsbaan kun je naar hartelust schaatsen in Zwanenbrug. Mensen die nog geen lid zijn, kunnen zich inschrijven via onderstaande knop. Het lidmaatschap van de landijsbaan geldt voor het hele gezin en kost slechts € 10 per seizoen. Dit bedrag graag overmaken op
NL34RABO 0324 6159 57.

Ben je al lid van de landijsbaan of lid van Schaats- en Inlinevereniging Zwanenburg (jeugdschaatsen, langebaanschaatsen, shorttrack of skeeleren), dan hoef je je alleen bij de controle te melden.

Vergelijkbare berichten